Bosch Innovation Challenge Ontmoet je toekomstige werkgever in 2017

Schrijf je direct in!

Eerst meer informatie? Klik hier

Over Bosch

Alles dat je wilt weten over Bosch

Contactpersoon

Lisanne

+31(0)6 26 78 02 27
lisanne@boschcareerevent.nl

Werken bij Bosch
Bosch is met een netwerk van ontwikkel-, productie- en distributiecentra met 360.000 medewerkers vertegenwoordigd op 360 locaties in meer dan 60 landen. In Nederland hebben wij 19 vestigingen en meer dan 4.000 werknemers.

In de geest van onze oprichter, Robert Bosch, zetten we ons al meer dan 125 jaar in voor de verbetering van de levenskwaliteit van mensen. We doen dat met behulp van onze innovatieve ideeën, die de toekomst iedere dag één stap voor zijn. Dat kan ook niet anders met een R&D budget van bijna 5 miljard euro en ruim 45.000 onderzoekers en engineers die wereldwijd werken aan innovatie.

De bedrijfsactiviteiten van Bosch zijn onderverdeeld in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, en Energy and Building Technology. En omdat Bosch niet afhankelijk is van aandelenmarkten, kunnen we handelen met financiële vrijheid, plannen maken voor de lange termijn én investeren in zowel onze toekomst als de toekomst van onze medewerkers. Dit betekent veel aandacht voor training en opleiding, interessante projecten en voortdurend mogelijkheden voor doorstroming naar nieuwe uitdagingen, in binnen en buitenland.

Bosch Thermotechniek
Bosch Thermotechniek is onderdeel van de Bosch-sector Energy and Building Technology. Het product portfolio omvat warmteproducten en warm water oplossingen. Bosch Thermotechniek heeft sterke nationale- en internationale merken, zoals Nefit en Buderus, en vervaardigt een diversiteit aan producten op het gebied van CV ketels en Waterverwarming.

Ontdek onze carrièremogelijkheden
Er is niemand die beter kan vertellen hoe het is om bij Bosch Thermotechniek te werken dan onze eigen medewerkers. Tijdens de Innovation Challenge krijg jij de kans om al jouw vragen over werken bij Bosch te stellen aan onze medewerkers, zij delen hun ervaringen graag met je! Op de Bosch Innovation Challenge zullen we je informeren over de mogelijkheden voor een stage, afstudeerproject of startersfunctie binnen ons bedrijf. Dus ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Bosch? Neem deel aan de Challenge en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Deelnemen? Schrijf je in voor de Bosch Innovation Challenge 2016!
Wil jij kennismaken met Bosch en de uitdaging aangaan? Meld je dan aan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en in te sturen. Binnen een aantal minuten ontvang je per mail automatisch een bevestiging van je inschrijving. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, kijk dan ook alsjeblieft even je spam box na of stuur een mail naar lisanne@boschcareerevent.nl. Je kunt jezelf aanmelden tot en met 25 mei 2016

Deelnemen? Schrijf je in voor de Bosch Innovation Challenge

Wil jij graag deelnemen? Meld je dan aan door het inschrijfformulier op deze pagina volledig in te vullen en in te sturen.

Schrijf je nu in!

Blijf up to date over werken bij Bosch

Kun je niet naar de Innovation Challenge komen, maar wil je Bosch toch leren kennen? Meld je dan aan voor de Bosch Career Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen.