Bosch Innovation Challenge Ontmoet je toekomstige werkgever in 2017

Terugblik

Op vrijdag 27 mei 2016 vond de Bosch Innovation Challenge plaats bij Bosch Thermotechniek in Deventer. Tijdens deze innoverende dag maakte een enthousiaste groep hbo- en wo studenten, met verschillende studieachtergronden, kennis met werken bij Bosch.

Om deze studenten nog beter kennis te laten maken met Bosch (Thermotechniek) begon de dag met een uitgebreide bedrijfspresentatie. Inmiddels weten zij daardoor dat we bij Bosch niet alleen huishoudapparatuur ontwikkelen. Kim, een van onze jongste medewerksters bij Bosch Thermotechniek, deelde met plezier haar persoonlijke ervaringen over hoe het is om als hoogopgeleide young professional bij Bosch Thermotechniek te werken.

Vervolgens was er de gelegenheid om een kijkje te nemen in de fabriek waar alle CV-ketels en Warmtesystemen geproduceerd worden. En natuurlijk was er de korte pitch, waarbij we de studenten uitdaagden om in enkele minuten te vertellen wie ze zijn, waar ze voor staan en wat hun doelen zijn voor de toekomst. Niet makkelijk om dit ‘on the spot’ te doen, maar we vonden het fantastisch hoe iedereen dit oppakte. Erg leuk!

Na een uitgebreide lunch was het tijd voor de Challenge: medewerkers van Thermotechniek hadden voorafgaand aan de dag praktijkcases voorbereid waarin de studenten in groepjes werden uitgedaagd om tot innovatieve oplossingen te komen. We vonden het erg inspirerend om te zien hoe deze groepjes samen, zonder dat ze elkaar van tevoren kenden, met veel passie aan de slag gingen met een opdracht uit onze dagelijkse praktijk. Het is mooi om iedereen, met een frisse blik, over onze producten te horen praten.

Aan het einde van de dag lag de uitdaging bij ons: we moesten een winnaar aanwijzen voor de Challenge. Niet makkelijk met de verschillende cases, maar dat mocht de pret om het eremetaal niet drukken! Na een gezamenlijke afsluiting met een hapje en een drankje (borrel) zijn we allemaal met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Bosch heeft de Innovation Challenge als een zeer geslaagde en leuke dag ervaren!

Onderstaand hebben we wat foto’s geplaatst. Leuk om nog even terug te kijken :-).

Foto's: Bosch en Natural Talent

Deelnemen? Schrijf je in voor de Bosch Innovation Challenge

Wil jij graag deelnemen? Meld je dan aan door het inschrijfformulier op deze pagina volledig in te vullen en in te sturen.

Schrijf je nu in!

Blijf up to date over werken bij Bosch

Kun je niet naar de Innovation Challenge komen, maar wil je Bosch toch leren kennen? Meld je dan aan voor de Bosch Career Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen.

Schrijf je direct in!

Eerst meer informatie? Klik hier

Contactpersoon

Lisanne

+31(0)6 26 78 02 27
lisanne@boschcareerevent.nl