Bosch Innovation Challenge Ontmoet je toekomstige werkgever in 2017

Schrijf je direct in!

Eerst meer informatie? Klik hier

Over de Challenge

Alles dat je wilt weten over de Bosch Innovation Challenge

Contactpersoon

Lisanne

+31(0)6 26 78 02 27
lisanne@boschcareerevent.nl

Voor wie is de Innovation Challenge?
De Bosch Innovation Challenge staat open voor (technische) studenten in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Technische Informatica, Chemische Technologie of aanverwant.

Waarom deelnemen aan de Innovation Challenge?
Tijdens de real-life case laten we je ervaren voor welke uitdagingen de vier R&D afdelingen van Bosch Thermotechniek dagelijks staan. We dagen je uit om in multidisciplinaire teams tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast zullen we je informeren over de carrièremogelijkheden bij Bosch, krijg je de kans om met medewerkers te praten en geven we je een kijkje achter de schermen bij ons bedrijf in Deventer. Zo ontdek je zelf, op informele wijze, hoe het is om bij ons te werken. Een gratis lunch, borrel en een hoop plezier zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Wat houdt de Challenge in?
Met verschillende R&D afdelingen is het niet meer dan logisch dat we je verschillende cases voorleggen. Iedere case biedt een unieke challenge waarbij we je uitdagen om je technische kennis te onderwerpen aan vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van Bosch Thermotechniek. Je werkt in multidisciplinaire teams en de winnaars ontvangen een leuke prijs!

Hoe ziet de dag er uit?
09.30 – 10.00 uur: Inloop
10.00 – 11.00 uur: Presentaties
11.00 – 12.00 uur: Pitch/rondleiding
12.00 – 12.45 uur: Lunch
12.45 – 13.00 uur: Case uitleg
13.00 – 15.00 uur: Case uitvoering
15.00 – 16.00 uur: Case presenteren
16.00 – 17.00 uur: Bekendmaking winnaar + Borrel

Hoe kan ik deelnemen?
Wil jij graag deelnemen? Meld je dan aan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen en in te sturen. Na ontvangst van je aanmelding vragen we je om ons je CV toe te sturen.

Noot: Indien het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare plaatsen overtreft, zal een selectie van deelnemers gemaakt worden.

Contact
De Bosch Innovation Challenge wordt gehouden bij Bosch Thermotechniek in Deventer. In het gebouw ‘The Plant’ aan de Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer. Bekijk hier de route en de contactgegevens
Heb je vragen over de Bosch Innovation Challenge, of over jouw inschrijving, stuur dan een mail naar lisanne@boschcareerevent.nl. We helpen je graag.

Deelnemen? Schrijf je in voor de Bosch Innovation Challenge

Wil jij graag deelnemen? Meld je dan aan door het inschrijfformulier op deze pagina volledig in te vullen en in te sturen.

Schrijf je nu in!

Blijf up to date over werken bij Bosch

Kun je niet naar de Innovation Challenge komen, maar wil je Bosch toch leren kennen? Meld je dan aan voor de Bosch Career Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen.